Nejnovější recenze ze sekce Kleště odizolovací
- ještě jsem nepoužil ,ale vypadají dobře
perfekt
Pro autoelektrikáře ideální souprava nářadí v kapse.
- super cena/funkčnost
Za tu cenu fungují parádně, dokonce vzali i extrémně titěrný průřez napájecích kablíků after market vnitřní auto antény. Štípací část tak dobrá není, ale to je pro mě vedlejší, štípačky má doma každý. Jde jim teda odizolovat spíš lanko, drát trochu okoušou a musí se stisknout vícekrát. A zvládnou vzít i delší část, než těch 20mm, to je jen, co se dá narvat přímo do kleští, ale kabel se dá ohnout a odizolovat v delší části. Klidně se tímto způsobem dá třeba metrový kabel postupně odizolovat celý.
- rychlost odizolování.
Cena -výkon. Vynikající pro občasné použití.
Klasická vysoká klasika knipexu úměrná vysoké ceně.
- dobré kleště za slušnou cenu
- Pracují perfektně - doporučuji
Dělají přesně to jsem od nich očekával. Zdrhují izolaci s maximální opatrností a i ty nejmenší přířezy. Zkrátka paráda. Moc doporučuji. Sice vyšší cena ale vyvážená kvalitou. Užitková hodnota je opravdu veliká. Bezpečná práce. Ochrana proti poranění. Štípací břity jsou opatřeny krytem. Hezky se drží v ruce. Náhradní čelisti stále u sebe (jsou uloženy v rukojeti. Celkově kleště působí robusně.
Ze začátku nešlo jak profi kleště, po promazání lepším
Dobrá klasika
Kleště odizolovací FS-D3 pro kabel 0,08-6mm2
Přidáno: 8. srpna 2021
(naposledy upraveno 8. srpna 2021)
Zakoupeno v Hadex, spol. s r.o.
Dobré
dobrý poměr cena- výkon
- Vyzkoušeno, OK
- spokojenost
- ke kleštím je i náhradní pružinka vnitřního systému
- funguje spolehlivě
kvalita zpracování - čelisti moc nepřiléhaly, takže izolaci "ožvýkávaly" i když odizolování se vždy povedlo.
životnost byla asi týden používání, pak se rozpadly
- dobrá cena
Kleště za dobrou cenu a tomu odpovídá i provedení, který je spíše hobby, čas a časté užívání kleště jistě prověří.
- extrémně nekvalitní zboží, nepoužitelné. Koupil jsem kleště na lanko a ještě je uvedeno na baleni, že mohou řezat šroub m3, ale ani nemohou zvládnout 1.5 mm lanko. Kov je extrémně měkký a nekvalitní, po prvním použití zůstávají zoubky.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »